8 de març de 2016

8 de març, dia de la dona

Hui, com tots sabeu, és 8 de març, dia de la dona. L'ajuntament de l'Alcúdia ens convida a participar en una iniciativa a través dels Consells Escolars Municipals. Sota l'eslògan "ets una peça clau en la igualtat" ens han fet arribar unes 100 peces en forma de triangle per a que treballem una imatge i una frase.La idea és crear una estructura, enllaçant les peces unes amb altres. Hem deixat una xicoteta mostra al hall de l'Institut abans de lliurar-les.
Com sempre passa amb estes iniciatives, ens falta temps per a treballar els projectes amb més reflexió. Així i tot, el resultat no està mal...I ja ha aplegat el moment de lliurar les peces. Anem una xicoteta representació en nom de l'Institut i allí ens trobem amb la resta de representacions de centres, prou més nombroses i sorolloses...
Ocupem el saló de plens de l'Ajuntament, ens presenten l'espai i ens donen la benvinguda. I ja comença l'acte. Ací us deixem unes últimes fotos.Gràcies a tots els que heu participat, i especialment als alumnes acompanyants, Miriam, Elena, Sofia i Vicent.

Les nostres peces estaran exposades a l'Ajuntament junt a les dels altres centres de l'Alcúdia i després viatjaran a València el mes de maig i aterraran al Museu de la Beneficència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada